×
Fremtidens HjemTophistorie

Shelly lancerer verdens mindste smarte relæ

Shelly er klar med en lang række forskellige relæer der kan bygges ind i eksisterende FUGA materiel

Hvis du har smarthome produkter rundt omkring i huset ved du formentlig, hvor rodet det kan være at skulle styre både lys, gardiner og hvad du ellers måtte have via et hav af apps. Heldigvis findes der en del løsninger på det problem, for eksempel smarte kontakter/knapper du kan købe for ganske få kroner. Men hvis du vil lave en permanent løsning der også er ekstremt stabil skal der mindbyggede løsninger til. Og på IFA i Berlin har bulgarske Shelly netop lanceret nye relæer der bygges ind i kontakterne du i forvejen har siddet på væggen.

Virker i Danmark

I Danmark har vi – helt overordnet – nærmest et monopol på kontakter på væggene; i stort set alle hjem sidder der FUGA materiel fra LK/Schneider. Det er der både fordele og ulemper ved. Fordelen er, at der i Danmark findes et enormt udvalg af FUGA produkter og de er veldesignede og – ikke mindst – diskrete. Til gengæld gør netop størrelsen at der ikke er meget plads til at bygge intelligente relæer ind i afbryderen. Men med de nye Shelly enheder er det altså nu muligt.

Matter er på vej

Udover at Shelly generelt understøtter rigtigt mange produkter fra andre producenter direkte, så er der også godt nyt til dem, der går og venter på at Matter standarden gør det lidt lettere at være Smarthome entusiast; der kommer nemlig Matter understøttelse i løbet af de kommende måneder. Dermed vil du kunne integrere stort set alle kommende smarthome produkter og bruge relæer og andre produkter fra det bulgarske firma.

Du kan se mere om de mange nye Shelly enheder i videoen fra IFA herunder:

De nye relæer og andre produkter er allerede på vej i butikkerne. Du kan læse mere om Shelly og deres produkter på deres hjemmeside her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.