×
Fremtidens HjemTophistorie

Verdens mindste intelligente relæ har fået Matter

Nu kan de små FUGA-kompatible relæer fra Shelly også bruges med intelligente produkter fra andre producenter.

Nu begynder der at ske ting omkring Matter. Bulgarske Shelly benyttede CES-messen i Las Vegas til at lancere den seneste generation af deres intelligente relæ, der er verdens mindste af sin slags. Den nye generation er kompatibel med Matter-standarden og det åbner for helt nye muligheder.

Relæet kan, som vi tidligere har skrevet om, bygges ind i eksisterende FUGA materiel. Med disse indbyggede modtagere kan du styre alt fra belysning til vægstik, garageporte og meget mere.

Med Matter ombord åbner sig nye muligheder. Der introduceres nemlig “virtuelle komponenter”, som gør det muligt for relæet at tale med produkter fra andre producenter. I en pressemeddelse skriver selskabet:

“De virtuelle komponenter ændrer den måde, brugerne administrerer og kontrollerer tredjepartsenheder på. I Shelly Smart Control-app’en kan forbrugere nu skabe virtuelle enheder og integrere ikke-Shelly-produkter i et samlet kontrolsystem. Denne funktion giver strømlinet kontrol over alle brugeres smarte enheder, uanset mærke, gennem en enkelt grænseflade.”

En anden kolossal fordel ved produkterne fra bulgarerne er prisen. Et relæ kan købes for mindre end 100 kroner.

Du kan læse mere om Shelly og deres produkter på deres hjemmeside her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.