×
Teknologi

Smartflower kan levere fremtidens solenergi

Solenergi er en af de mest tilgængelige former for vedvarende energi i flere verdensdele, og der er gjort rigtigt store fremskridt indenfor både design og ydelse på de nyeste paneler – så det faktisk endda begynder at give mening at se på solpaneler i lande som Danmark også – selv om vi ikke har helt så meget sol som andre steder på planeten. Men Smartflower tager konceptet lidt længere og vil kunne bruges mange forskellige steder.

Følger solen

Ideen med Smartflower er, at den på mange måder opfører sig som en blomst – om natten er den foldet helt ned i foden, for så at folde sig ud når solen står op. I løbet af dagen følger den solens flugt hen over himlen, og kommer der lidt (eller meget) dårligt vejr, folder “blomsten” sig sammen for at beskytte sig selv.

Se videoen med Smartflower her: (Artiklen fortsætter under videoen.)

Fås i flere farver

Smartflower fås i flere farver, så den falder ind i omgivelserne. Prisen starter ved 16.000$ (ca. 109.000 kr.) for den basale udgave. Derudover kan man få en plus-udgave, der har indbygget batteri, så den kan levere strøm også på overskyede dage. Vi anbefaler den sidste udgave, hvis du vil investere i en Smartflower i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.