×
Gadgets

Smugkig på Microsofts nye Office-logoer

Microsoft bevæger sig væk fra det flade design med et imponerende lækkert sæt ikoner til sin Office-pakke.

Det var Microsoft, der med Windows 10 introducerede trenden med fladt design, der siden har spredt sig til samtlige styresystemer – ingen nævnt ingen glemt. Microsoft er dog allerede på vej mod nye horisonter. Sidste år viste den den nye designlinje Fluent Design, der tilføjer dybde, lys og bevægelse til æstetikken. Fluent har stille og roligt mast sig ind i Windows og nu rammer det Office-pakken i stor stil. Sig goddag til de nye Office-logoer og ikoner:

Office

 
Og herunder er de nuværende Office-ikoner til sammenligning. Spørger du undertegnede, så er de nye ikoner en gevaldig forbedring.

 
I et blogpost på Medium giver Microsofts Office-chefdesigner, Jon Friedman, et smugkig på de ikoner som skal præsentere Office-pakken i fremtiden – og en fortælling om, hvordan de blev til. Du kan også se videoen ovenfor.

De nye logoet har en mere moderne æstetik og følger de principper som blev fastsat med Fluent Design, nemlig at de er lavet i “lag” så bogstavet kan separeres fra det tilhørende symbol. Sidstnævnte er blevet større end bogstavet, da Microsoft ønsker at understrege selve det indhold der skabes, frem for værktøjet.

Det nye design finder vej til Microsoft apps over de kommende måneder – ikke bare de viste for kontorpakken, for nu, hvor designet er etableret, skal det med tiden smørres ud over hele Microsoft, skriver Friedman. Det glæder vi os meget til.

Office
Sådan har Word-ikonet udviklet sig siden 2003.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.