×
ElbilerTophistorie

Smugkig på Polestar 6

Polestar 6 bliver vist frem under Goodwood Festival of Speed, men Polestar er begyndt at dele smugkig på de sociale medier.

Polestar 2, 3 og 4 får snart selskab af 5 og 6. Det er efterhånden to år siden Polestar 6-konceptbilen blev vist frem, og nu lufter svensk-kineserne de første fotos af den endelige produktionsmodel. Det sker i forbindelse med festivalen Goodwood Festival of Speed, der slår portene op i morgen.

Som en lille appetitvækker har Polestar delt de første billeder via sine sociale kanaler. Vi ser en mørkegrå Polestar 6 med en stor, fast bagvinge. Udgaven på billedet har også fået monteret sin hardtop. Men ellers ser det ud til, at designet fra konceptet er mere eller mindre bibeholdt.

“Vi gør klar til Goodwood Festival of Speed. Spørgsmålet er, er du klar til det, vi finder på,” skriver Polestar i forbindelse med billederne.

Selv om 6’eren vises frem i løbet af de næste dage, skal vi ikke forvente en egentlig lancering af bilen førend i 2026. Derfor er der da heller ikke delt tekniske specifikationer på bilen. Men da konceptbilen blev vist, blev det oplyst, at den har to elmotorer, der tilsammen yder en systemeffekt på 884 hk og 900 Nm.

Den skulle også kunne accelerere fra 0-100km/t på 3,2 sekunder. Ikke sært, at den skal vises frem under Goodwood-festivalen.

Polestar 6
Polestar 6-konceptet fra 2022.

Herunder Polestars opslag fra X:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.