GadgetsTophistorie

Snorkende partner? Her er løsningen måske

Ved at blive vanvittig af en partner, der snorker? Så er den intelligente hovedpude Motion Pillow måske løsningen, der kan redde dit forhold.

Blandt de mere spøjse nye gadgets, der er præsenteret på CES-messen i Las Vegas, er denne pude. Motion Pillow skal hjælpe de stakler, der må trækkes med en snorkende partner i sengen. Puden har netop vundet en Innovation Award på messen.

Motion Pillow er fremstillet af memory foam, men den er samtidig udstyret med adskillige sensorer og fire airbags., Disse kan pustes op individuelt, så dit hoved drejes, hvis den medfølgende hub på natbordet opdager snorken. Hovedet drejes, snorken stoppes.

Ikke alene hjælper det snorkerens partner. Det hjælper også snorkeren selv til at få bedre søvn, hævder 10minds, der står bag Motion Pillow. Der er naturligvis en medfølgende app, hvor man om morgenen kan se, hvad puden har gjort i løbet af natten, ligesom den fortæller om din nattesøvns kvalitet. Den analyserer nemlig naturligvis din søvn.

Ideen er ikke ny; i Fremtidens Hjem står en seng, der har samme egenskaber via Auping Connect-produktet. Men det er, så vidt vides, første gang princippet pakkes ned i en hovedpude.

Der er endnu ingen prislap på Motion Pillow og heller ingen mulighed for at forudbestille hovedpuden. Men du kan se billeder og video herunder eller læse mere om den på hjemmesiden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.