×
Gadgets

Sonos åbner for Apple Music

Sonos og Spotify har længe været bedste venner, men nu får brugerne udvidet sine valgmuligheder. I dag åbner Sonos nemlig for et samarbejde med Apple Music, der betyder, at Sonos-brugere får mulighed for at tilgå både spillelister, radio og det komplette Apple Music musikkatalog direkte fra Sonos-app’en. Apple Music på Sonos har været i betatest siden december, men i dag lukkes der altså op for samtlige brugere.

Apples Eddie Cue, der er chef for software og tjenester, fortæller til nyhedstjenesten BuzzFeed, at det har taget en del tid at gøre brugeroplevelsen “helt rigtig”. Det er årsagen til, at Sonos først kan tilgå tjenesten nu – et halvt år efter lancering af Apple Music.

“Sonos plus Apple Music giver en fantastisk lytteoplevelse derhjemme – og vi er glade for at tilbyde det til alle Sonos kunder,” siger Apples Eddie Cue i en pressemeddelelse.

Ud over Apple Music og Spotify understøtter Sonos også TDC Play, Tidal, TuneIn, Google Play Music og en stribe andre tjenester.

For at komme i gang med at streame musik fra Apple Music skal man vælge “Add Music Services” fra Sonos-app’en, scrolle ned til Apple Music-ikonet og logge ind.

I næste nummer af iNPUT bringer vi en stortest af små multirums-højttalere fra bl.a. Sonos, Denon og Libratone.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.