Gadgets

Sonos får Alexa via opdatering

NEW YORK: De har lovet det i snart et år, men i dag fik Sonos langt om længe gjort Amazons digitale assistent, Alexa, kompatibel med sine trådløse højttalere. Det gøres muligt gennem en softwareopdatering, der frigives i løbet af onsdag aften, dansk tid.

Ved at tilslutte en Echo Dot, vil man kunne bede den digitale assistent om at spille musik, baseret på rum, spillelister, numre, etc.

Ikke i Danmark

Alexa-opdateringen frigives som en beta – og den vil ikke fungere på dansk. I første omgang er det udelukkende Sonos-ejere i USA, England og Tyskland, der får glæde af opdateringen, men Sonos lover, at den rulles ud i flere lande løbende.

Den forventes at ramme hjemlige breddegrader i løbet af 2018, når Alexa bliver lanceret i Danmark.

AirPlay2 og Siri-understøttelse

Sonos lovede også, at Apple-folket bliver lukket ind via en opdatering næste år, så Sonos-systemet kan stemmestyres via Siri. Samtidig får Sonos undestøttelse for Apples AirPlay2-teknologi.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.