TeknologiTophistorie

Alexa på Sonos kommer til Danmark i foråret

Alexa bliver tilgængelig på Sonos-højttalere med stemmestyring i yderligere 27 lande til foråret. Også herhjemme. Men ikke på dansk.

Sonos meddeler i dag, at Amazons Alexa lanceres på kompatible Sonos enheder i en række nye lande. Alexa gør det muligt at stemmestyre Sonos-højttalere. Den nye stemmefunktion lanceres ved samme lejlighed også i Danmark på Sonos-enheder i løbet af foråret via en gratis softwareopdatering.

Alexa tilbyder en nem måde til at afspille musik, indstille timer og alarm, tjekke vejrudsigten, styre kompatible smartenheder til hjemmet og meget mere med enkle kommandoer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Sonos bestræber sig på at gøre det nemt for lytterne at få adgang til deres yndlingsindhold,” siger Joe van Zyl, Senior Director, Product Management.

“Vi ved, at vores brugere er glade for Alexa-stemmekommandoer på deres Sonos-højttalere og anvender dem til at streame musik og styre andre smartenheder i deres hjem. Det er en stor glæde for os at bringe Alexa ud til mange flere lyttere rundt om i verden.”

De danske brugere får adgang til Alexa International Version, der giver lytterne stemmestyring på engelsk, fransk, tysk, italiensk eller spansk. Det er den samme begrænsning, der har været siden Alexa officielt blev lanceret herhjemme for fem år siden. Du kan altså ikke tale dansk til den.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.