×
Gadgets

Sonos One – den intelligente højttaler

NEW YORK: Ved et arrangement i et gammelt varehus i Manhatten, skød Sonos i dag en ny epoke i selskabets historie i gang; nu skal man kunne tale til sine højttalere – og Sonos One er en Sweitzerkniv, der ikke satser på en enkelt digital assistent I første omgang understøtter den Amazonas Alexa, men i løbet af 2018 vil den også kunne forstå både Google Assistant og Apples Siri.

Og det er, ifølge Giles Martin fra Sonos, hele ideen: Sones One skal kunne bruges med alle forskellige digitale assistenter, så brugerne ikke tvinges til at vælge mellem Alexa, Siri, Google Assistant eller Cortana. Dermed har One mulighed for at blive “den eneste intelligente højttaler, du behøver”.

Dermed bliver Sonos One en direkte konkurrent til Apples HomePod, der lanceres sidst på året. Men i modsætning til HomePod, der kun forstår Siri’sk, så kan One kommunikere med alle de udbredte digitale assistenter.

Play:1 remix

Sonos One ligner ved første øjekast en Play:1-højttaler, men den er udrustet med seks mikrofoner, der skal opfange din stemme, samt en ny brugerflade. Visuelt er den også pudset lidt af, så metalristen er enten sort eller hvid, afhængig af model.

Sonos One kommer i butikkerne den 24. oktober til en pris på 220 Euro – cirka 1.700 kroner. Det er samme pris, som den nuværende mindste højttaler i serien Sonos Play:1 uden indbygget assistent-funktionalitet. Læs mere om Sonos One hos Sonos.

Om Sonos One:

• Den er udviklet til at levere en overraskende fyldig lyd for en højttaler af dens størrelse
• Den drives af to digitale klasse D-forstærkere, én tweeter og én mid-woofer
• Den indeholder seks mikrofoner og en fleksibel støjdæmpende algoritme, så den fokuserer på den rigtige person, og stemmetjenesten forstår alt helt tydeligt
• Stemmeoptagelsesteknologi med ekkodæmpning gør det muligt for højttaleren at høre dig over musikken. Lydstyrken skrues også automatisk ned, når du taler til den, så du ikke behøver at råbe over musikken
• Lyset på højttaleren bliver tændt, hvis mikrofonerne er aktive. Lyset er permanent tilsluttet det samme kredsløb, der forsyner mikrofonerne med strøm. Det betyder, at når lyset er slukket, er mikrofonen også slukket
• Trueplay kan nemt justere Sonos One, så den lyder optimal i hele rummet. Uanset hvor den står i dit hjem
• Sonos One er designet i en helt hvid og en helt sort version med en mat finish

Den nye brugerflade på Sones One.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.