fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Sonos klipper en fjerdedel af prisen på Play:1

Danmark er det land i verden, der har den højeste penetration af Sonos-multirumshøjttalere og den mest populære model er Sonos Play:1. Nu er der rig mulighed for at udvide samlingen. I forbindelse med Black Friday satte Sonos prisen på Play:1 markant ned fra 1.699 kroner til 1.299 kroner – eller knapt 25 procent – men iNPUT erfarer, at det fremover bliver den faste pris på højttaleren, der for et par måneder siden fik en efterfølger i form af Sonos One.

Play:1 er den mindste højttaler i Sonos multirumsserie og kom på markedet i oktober 2013 til anmeldelser fulde af superlativer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Første fix er … billigere

I oktober i år fik Play:1 en seriøs konkurrent fra Sonos egen One-højttaler, der, med indbygget Alexa-stemmestyring og helt ny indmad, var mere avanceret end Play:1, men blev solgt til samme pris. I vores anmeldelse gættede vi på, at One inden længe helt ville erstatte Play:1, men der er nu ikke noget, der tyder på et brandudsalg; ifølge Sonos nordiske direktør, Ulrik Hvid, sælges der nogenlunde lige mange styk af Play:1 og den nye One.

I stedet kunne man mistænke Sonos for at bruge strategien “første fix er gratis” – eller i hvert fald billigere i dette tilfælde.

Læs vores anmeldelse af Sonos One.

Back to top button