Gadgets

IFA: Sonos lancerer ny hardware: Sonos AMP

Den nye Sonos AMP har HDMI og understøtter Airplay 2

IFA: Sonos er klar med en ny udgave af deres Sonos AMP – en lille boks der kan forbinde dit eksisterende anlæg til dit Sonos system. Forstærkeren er en D klasse, og Sonos har selv designet strømforsyningen for at optimere strømforbruget. Det samme er tilfældet med systemet der slipper af med varmen.

Klar til TV

Den nye Sonos AMP er klar til brug sammen med dit tv – noget som den gamle udgave ikke var beregnet til. Den nye udgave har ikke bare HDMI, men den er samtidig ARC kompatibel. Du kan endda forbinde to Sonos højttalere som baghøjttalere – så du får en 4.1 opsætning. Det er første gang, Sonos understøtter det. Du kan også tilslutte eksisterende baghøjttalere til et Sonos anlæg via AMP.

AMP har også en IR modtager, så du kan bruge den sammen med en “almindelig” fjernbetjening.

Software opdateres også

Udover lanceringen af den nye AMP er Sonos også klar med forskellige software optimeringer. Eksempelvis er det nu muligt at opsætte et dual mono system og du kan sætte en grænse for, hvor højt lyden er. Der er også mulighed for nye integrationer med andre produkter – for eksempel vil producenter af en dørklokke kunne integrere lyden så du vil høre lyden over hele huset hvor du har Sonos.

Sonos AMP koster 699€ (Vi har endnu ikke danske priser på AMP, men 5.999 kr. er realistisk) og vil være at finde i butikkerne i februar 2019.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.