GadgetsTophistorie

Sonos på vej med helt ny Optimo-højttalerserie

Sonos Optimo serien skal efter sigende være optimeret til Dolby Atmos. Optimo 2 bliver selskabets bedst lydende højttaler hidtil.

Ifølge normalt velinformerede The Verge planlægger Sonos at lancere en helt nye serie af højttalere, kaldet Sonos Optimo. Serien skulle være optimeret til Dolby Atmos-lyd i kraft af ekstra højttalerdrivere, der peger opad.

Optimo-serien kommer til at bestå af tre enheder, nemlig Optimo 1, Optimo 1 SL (uden mikrofon) og flagskibet Optimo 2. Sidstnævnte lyder som en afløser for Sonos Five. The Verge har angiveligt set billeder af Optimo 2 prototypen og har genskabt den som en computertegning, der ses øverst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyhedstjenesten skriver, at Optimo 2 er udstyret med “et arsenal af højttalerenheder” der kan skyde lyden i forskellige retninger. Deriblandt en, der skyder lyden opad, som påkrævet i Atmos-opsætninger.

De tre højttalere skulle også være sammenflettet med en større opdatering af Sonos’ softwareplatform. En opdatering, der åbner for yderligere funktioner. Det nævnes ikke hvilke.

Hvad med Sub Mini’en?

Men Sonos Optimo er ikke det eneste nye, der er på vej fra amerikanerne. I forbindelse med det seneste kvartalsregnskab fortalte Sonos, at de har valgt at skyde lanceringen af et nyt produkt til senere i år. Dette produkt blev ikke nævnt med navn, men det forventes at være en ny og mindre subwoofer, Sonos Sub mini. Et produkt, der vil gå godt i spænd med Optimo.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.