×
Gadgets

SpinX – robotten der rengør dit toilet

Her er en robot med et virkeligt lortejob.

Der findes robotter, der støvsuger dit gulv. Der findes robotter, der slår dit græs. Så hvorfor ikke også en robot, der … gør toilettet rent? Ved første øjekast ligner SpinX et toiletbræt, lavet til virkelig små mennesker der gerne vil sidde højt. Men det er i virkeligheden en autonom robot, der rydder op efter dig, hvis du grisser på toilettet.

Tryk på knappen, så bruger SpinX 90 sekunder på at spule og børste kummen, så eventuelle efterladenskaber fjernes. Med en lille robotarm skrubbes der metodisk løs, så toilettet er fuldstændig klinisk.

Kickstarter-projekt

SpinX er et crowdfunding-projekt på Kickstarter og der er åbenbart mange, der er trætte af rengøringstjansen på toilettet, for der mangler ikke mange baserer førend robotten er fuldt finansieret. I skrivende stund er der lovet 47.000 ud af 50.000 dollars med 35 dage igen.

Skulle du have lyst til at støtte projektet, kan du sikre dig en af de første modeller for 199 dollars – omkring 1.250 kroner. Den skulle være klar til levering i juli næste år. Så kan du nå at have den inden VM-finalen i fodbold spilles i Rusland næste år … gerne med Christian Eriksen og kompagni i en af de afsluttende kampe.

Nyd videoen med SpinX her … og du finder Kickstarter-projektet via dette link.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.