Teknologi

Spotify brygger på ny gratis musikapp

Spotify har lanceret Stations by Spotify, der kan afspille curaterede spillelister helt gratis.

Spotify har netop lanceret Stations by Spotify, en annoncefinansieret app, der gør det muligt at lytte til tjenestens egne curaterede spillelister uden at betale abonnement for det.

I skrivende stund er app’en kun ude til Android – og hvad er mere ærgerligt – kun til brugere i Australien. Den har desuden fået mærkatet “eksperiment”, så det er endnu usikkert om den vil udkomme til andre platforme i andre lande.

Nærmest lige som radio

Det er ikke muligt at søge på hverken artister eller sange i Stations by Spotify. I stedet kan man vælge mellem en række spillelister, ligesom man kan finde Spotifys Release Radar og Discover Weekly-spillelister.

Man kan dog få en form for personlig spilleliste frem. Hvis man trykker “Like” på et nummer, du lytter til, låser den op for personlige stationer baseret på dine likes. Det er dog hverken muligt at skippe eller springe mellem numrene.

App’en ligner et forsøg på at skaffe Spotify hurtige annonceindtægter uden at skulle bonne abonnenter. Om den slår an, eller man bare bruger den nogenlunde samme funktion i den traditionelle Spotify-app, må tiden vise. Find Station by Spotify på Google Play via dette link.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.