×
TeknologiTophistorie

Spotify Tap på vej til Apple CarPlay

Med Spotify Tap kan du fortsætte med at lytte til den samme musik i bilen. De første brugere har allerede fået funktionen.

Den nye Spotify Tap funktion er på vej mod Apple CarPlay, skriver svenske Teknikveckan. Med funktionen kan man, med et enkelt tryk, fortsætte afspilningen af den spilleliste man hørte, inden man forlod hjemmet.

Hverken Spotify eller Apple har nævnt noget om integrationen. Men journalist Peter Esse opdagede at den var tilgængelig, da han satte sig i bilen til morgen.

“Morgenen bød på en behagelig overraskelse. Da vi satte os i vores CarPlay-udstyrede bil, dukkede noget nyt op på skærmen, der hedder Spotify Tap,” skriver han. Esse har også lavet en video, hvor han demonstrerer funktionen:

Trykker man en enkelt gang på Spotify Tap, fortsættes afpilningen af den seneste spillesliste. Trykker man to gange, opretter Spotify en ny spilliste, baseret på musik du har hørt for nyligt.

Som Peter Esse konkluderer, er funktionen nærmest skræddersyet til biler, hvor man ikke må sidde og fedte med knapperne på skærmen, for at finde frem til bestemt musik.

Så sent som mandag præsenterede Ikea den første Bluetooth-højttaler med indbygget Spotify Tap. Funktionen kan også aktiveres i en række hovedtelefoner, deriblandt de nye Sony LinkBuds og en række modeller fra danske Jabra. Du kan se en komplet liste over hovedtelefoner på Spotifys hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.