×
Streaming

Star Wars Episode IX-optagelserne nærmer sig afslutningen

Optagelserne til den afsluttende Star Wars-film nærmer sig angiveligt afslutningen. Men modsat traditionen kommer der ingen trailer under Super Bowl.

Anthony Daniels, der har spillet C-3PO siden den første film fra 1977, har delt et tweet, hvor han fortæller, at han er færdig med optagelserne til den unavngivne Star Wars Episode IX, der får premiere til december.

Daniels er den eneste skuespiller, der har medvirket i samtlige otte episoder af Skywalker-sagaen, ligesom han har små roller i både Rogue One: A Star Wars Story og Solo: A Star Wars Story.

Optagelserne til Episode IX begyndte sidste sommer og med udgangspunkt i Daniels tweet lader det til, at de ved at være overstået. Altså med mindre C-3PO må lade livet i denne omgang, lige som Han Solo gjorde i afsnit 7, Luke i afsnit 8 og Leia formodentlig må i afsnit 9, da skuespilleren simpelthen selv er død …

Ingen trailer endnu

Traileren til sidste års Solo havde premiere under Super Bowl-finalen, men det bliver der ikke noget af i år. Ifølge mediet Deadline har Disney droppet den mulighed i år.

For en uges tid siden kunne vi dog vise premieren på den danske Star Wars-fanfilm Shrouded Destiny, der får Lars Mikkelsen i en bærende rolle.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.