×
Streaming

Star Wars IX-traileren kommer til april

Det lader til, at der er morgengry på vej for hungrende Star Wars-fans. Episode IX traileren får premiere i midten af april måned.

Den første trailer for Star Wars: Episode IX, det afsluttende kapitel i Skywalker-sagen, får med stor sandsynlighed premiere i april måned. I sidste uge meddelte filmens instruktør, J.J. Abrams, at optagelserne er klaret og at filmen nu går i post-produktion inden premieren til december. Lucasfilm har været yderst lukkede, når det kommer til den endnu unavngivne film, men det lader til, at der er morgengry på vej for hungrende Star Wars-fans.

Et af de få billeder fra optagelserne af Episode IX. Billedet blev frigivet i forbindelse med afslutningen af optagelserne.

Ifølge Star Wars News Net får traileren for Episode IX nemlig premiere i april måned. Det er der flere ting, der indikerer. For det første finder den officielle Star Wars Celebration-messe sted i Chicago midt i april måned – og Lucasarts vil sandsynligvis gerne sende traileren afsted ved sådan en lejlighed. For det andet vil det være oplagt for Disney at køre Episode IX-traileren sammen med den længe ventede Avengers: Endgame, der får premiere i biografen den 26. april.

Sidst, men ikke mindst, så er det den strategi Disney fulgte med både The Force Awakens og The Last Jedi, der begge havde trailer-premiere i april inden de færdige film kom på lærredet i december.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.