Pixel
Gaming

SteelSeries introducerer Rival 600 med TrueMove3+

Ny mus fra SteelSeries byder på banebrydende dobbelt optisk sensor til perfekt registrering af bevægelser på – ikke over – musemåtten

SteelSeries lancerer Rival 600 – en revolutionerende ny gamingmus med TrueMove3+ dobbelt optisk sensor.

“Rival 600 markerer et teknologisk gennembrud inden for sensorer til gamingmus,” siger Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries, og fortsætter: “I samarbejde med PixArt udviklede vi TrueMove3, der muliggjorde ægte 1:1 sporing, og nu tager vi skridtet videre med en ekstra optisk sensor. Resultatet er en suveræn gamermus med optisk registrering uden sidestykke.”

Rival 600: TrueMove3+, 2 sensorer, én perfekt gamingoplevelse

Den primære sensor er TrueMove3-sensoren, der blev specialudviklet i samarbejde med PixArt og introduceret i Rival 310 og Sensei 310. TrueMove3 sikrer perfekt 1:1 sporing ved alle følsomhedsindstillinger mellem 100-12.000 CPI. Den specialtilpassede TrueMove3 SROM giver desuden en større nøjagtighed og kraftig reduktion af responstiden.

Den sekundære sensor registrerer udelukkende lift-off afstanden for at sikre, at der ikke sker bevægelser i spillet, når musen løftes hurtigt for at placere den et andet sted på musemåtten. Den sekundære sensors følsomhed kan justeres separat og helt ned til 0,5 mm – dermed tilbyder Rival 600 verdens mest nøjagtige registrering af lift-off.

Rival 600 ligger samtidig både sikkert og godt i hånden med soft-grip overflade og silikonegreb i siderne. Med 8 separate lodder til justering af musens vægt og balance samt separat tilpasning af alle 7 knapper og 8 zoners RGB-belysning via SteelSeries Engine, kan Rival 600 tilpasses perfekt til enhver gamer og enhver situation.

Specifikationer for SteelSeries Rival 600

Ergonomisk korrekt til højrehåndede brugere med soft-touch finish og silikonegreb. 7 knapper og 8-zoners RGB-belysning – justerbar via SteelSeries Engine-software. Forstærket venstre/højre museknap kan klare op til 60 millioner knaptryk. TrueMove3-sensor: Op til 12.000 CPI, 350 billeder/sek.
Sekundær sensor til registrering af lift-off. Justerbar fra 0,5 – 2,0 mm.
Maksimal acceleration: 50 G.
Justering af vægt (96 – 126 g) og balance med 8 separate lodder.
Pris: 699,-

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.