Pixel
Gaming

SteelSeries introducerer Rival 600 med TrueMove3+

Ny mus fra SteelSeries byder på banebrydende dobbelt optisk sensor til perfekt registrering af bevægelser på – ikke over – musemåtten

SteelSeries lancerer Rival 600 – en revolutionerende ny gamingmus med TrueMove3+ dobbelt optisk sensor.

“Rival 600 markerer et teknologisk gennembrud inden for sensorer til gamingmus,” siger Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries, og fortsætter: “I samarbejde med PixArt udviklede vi TrueMove3, der muliggjorde ægte 1:1 sporing, og nu tager vi skridtet videre med en ekstra optisk sensor. Resultatet er en suveræn gamermus med optisk registrering uden sidestykke.”

Rival 600: TrueMove3+, 2 sensorer, én perfekt gamingoplevelse

Den primære sensor er TrueMove3-sensoren, der blev specialudviklet i samarbejde med PixArt og introduceret i Rival 310 og Sensei 310. TrueMove3 sikrer perfekt 1:1 sporing ved alle følsomhedsindstillinger mellem 100-12.000 CPI. Den specialtilpassede TrueMove3 SROM giver desuden en større nøjagtighed og kraftig reduktion af responstiden.

Den sekundære sensor registrerer udelukkende lift-off afstanden for at sikre, at der ikke sker bevægelser i spillet, når musen løftes hurtigt for at placere den et andet sted på musemåtten. Den sekundære sensors følsomhed kan justeres separat og helt ned til 0,5 mm – dermed tilbyder Rival 600 verdens mest nøjagtige registrering af lift-off.

Rival 600 ligger samtidig både sikkert og godt i hånden med soft-grip overflade og silikonegreb i siderne. Med 8 separate lodder til justering af musens vægt og balance samt separat tilpasning af alle 7 knapper og 8 zoners RGB-belysning via SteelSeries Engine, kan Rival 600 tilpasses perfekt til enhver gamer og enhver situation.

Specifikationer for SteelSeries Rival 600

Ergonomisk korrekt til højrehåndede brugere med soft-touch finish og silikonegreb. 7 knapper og 8-zoners RGB-belysning – justerbar via SteelSeries Engine-software. Forstærket venstre/højre museknap kan klare op til 60 millioner knaptryk. TrueMove3-sensor: Op til 12.000 CPI, 350 billeder/sek.
Sekundær sensor til registrering af lift-off. Justerbar fra 0,5 – 2,0 mm.
Maksimal acceleration: 50 G.
Justering af vægt (96 – 126 g) og balance med 8 separate lodder.
Pris: 699,-

Tommy Brandt

Tommy studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og når hovedet ikke er begravet i bøgerne, foregår det meste af tiden foran computeren - hvor der games i stor stil. Det er især fps-spil som Battlefield og Counter Strike, der bliver brugt tid på, men også action-spil som Diablo 3 har kostet hundredvis af timer foran skærmen. Når der skal socialiseres med andre, nyder han at spille FIFA på konsol med vennerne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close