fbpx

 

 

 

 

Streaming

Strive Sport er landet på Apple TV

Så er der La Liga og Serie A fodbold på Apple TV – med danske kommentatorer. Strive Sport har udsendt Apple TV-app.

Streamingtjenesten Strive Sport, der siden august har leveret fodboldkampe fra den spanske La Liga og italienske Serie A, har i dag udsendt en app til Apple TV, så kampene kan ses på den store skærm. Det skriver flatpanels.dk. Desuden har alle kampene nu fået danske kommentatorer.

Det danske kommentatorhold består af Morten Glinvad, John Bisgaard, Henrik Fallesen, Karsten Krogh og Kenneth Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Live og on-demand

App’en er naturligvis gratis, men adgang til kampene koster 79 kroner om måneden. Der sendes samtlige kampe fra de to ligaer live, ligesom kampene kan genses efter slutfløjt. Tjenesten producerer også en reportage fra hver runde i de to ligaer.

I forvejen kunne Strive Sport ses via apps til både iOS og Android, ligesom kampene kunne ses på tv’er via Chromecast. Men nu er Apple-folket altså også med på den store skærm.

Tv-kanal på Yousee

Streamingtjenesten er ejet af det globale sport- og eventfirma IMG, der ejer rettighederne til visning af kampene i de to ligaer. Efter ikke at kunne sælge kampene til en “rigtig”  tv-kanal valgte IMG at bakse Strid Sport på benene i stedet. Selskabet ligger lige nu i dialog med Yousee om at lancere en parallelt kørende kabel-tv-kanal.

Back to top button