fbpx

 

 

 

 

TV 2 Play

Dansk streamingtjeneste lukker og slukker

Streamingtjenesten Strive Sport har solgt rettighederne til spansk og italiensk fodbold til TV 2 og lukker ned for sin tjeneste i Danmark.

Det varerede ikke længe, det eventyr. Den bare halvandet år gamle streamingtjeneste Strive Sport lukker nu ned i Danmark. Rettighederne til tjenestens guldæg, fodbold fra Italien og Spanien samt Major League Soccer, er blevet solgt til TV 2, der vil vise kampene på sin nye sportskanal, TV 2 Sport X i det nye år.

– TV 2 har fulgt det, vi har bygget op med Strive, og jeg er glad for, at de her rettigheder havner på så erfarne hænder. La Liga, Serie A og MLS vil fortsat udvikle sig som en vigtig del af TV 2’s satsning med TV 2 Sport X, siger Kristian Hysén, administrerende direktør for IMG, som driver Strive Sport, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

IMG har allerede solgt rettighederne til kampene fra i Sverige, men fortsætter – i hvert fald indtil videre – uændret i Norge. 

Strive Sport tjenesten opstod efter, at IMG havde problemer med at få solgt visningen af kampene til en “rigtig” tv-kanal. Strive indgik senere en aftale med netop TV 2. Frem til nytår vil kampene blive vist på både Strive Sport og TV 2 Play. Når TV 2 Sport X åbner på TV 2 Play den 4. januar, vil få kunder – gætter vi på – hos Strive Sport få tilbud et TV 2 Play abonnement i stedet. 

Back to top button