×
Gadgets

Supersmart: Bluetooth cykellygter virker også som blinklys

Et nyt projekt på Indiegogo fra Revolights ser ud til at kunne blive til virkelighed: cykellygter styret via bluetooth. Og ikke bare det; lygterne er ikke bare kedelige lygter, men i stedet lys striber monteret på hjulene – en strip på hvert hjul, den forreste kan lyse hvid, den bagerste rød. Og det er ikke nødvendigvis hele hjulet, der lyser op – i stedet er det kun den forreste del af forhjulet der fungerer som forlygte og den bagerste af baghjulet der fungerer som baglygte. Sætter man farten ned, fungerer lygterne også som bremselys så bagvedkørende trafikanter ved, at man sætter farten ned.

Styres via telefonen

Lyset på cyklen kan styres ved hjælp af mobiltelefonen, og de måler samtidig distance, hastighed og meget andet – og informationen sendes til telefonen, så man kan holde øje med, hvor langt og hvor hurtigt, man har cyklet.

Lygternes batteri kan tages af og oplades – også batterilevetiden kan man holde øje med via appen.

Virker også som blinklys

Udover at fungere som almindelige lygter fungerer Eclipse som lygterne hedder også som blinklys – man kan nemlig se dem fra siden også. Blinket styres ved hjælp af en knap på styret eller via et smartwatch – så når man rækker hånden ud, blinker cyklen automatisk til samme side.

Cykellygterne kan bestilles nu på Indiegogo – og vil så blive leveret i juni 2016. Desværre lidt for sent til denne sæson, men så er du i hvert fald klar til næste.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.