Pixel
HBO NordicStreaming

Susanne Bier laver ny serie med Nicole Kidman for HBO

Susanne Bier er medforfatter og har instrueret alle seks afsnit af den nye HBO serie The Undoing

Endnu en dag, endnu en dansker i serie-nyhederne. I går kunne vi fortælle om en ny Netflix serie af Adam Price – i dag er det så Susanne Bier der har fået ny tjans hos en af “de store”. Hun er medforfatter og instruktør på en ny serie på HBO, kaldet The Undoing.

Baseret på en bog

The Undoing er baseret på bogen You Should Have Known (Det burde du have vidst) af Jean Hanff Korelitz. Nicole Kidman spiller hovedrollen og genoptager samarbejdet med David E. Kelley fra Big Little Lies. Kelley har skrevet manuskript og er også seriens executive producer sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier. Susanne Bier instruerer alle seks episoder af serien.

Falder fra hinanden

Handlingen I The Undoing er en lang række uheldige/uhyggelige begivenheder i en ellers helt normal kvindes liv. Nicole Kidman spiller Gave Sachs, hvis mand forsvinder og samtidig bliver konfronteret med en hel stribe forskellige afsløringer om hendes liv som hun nok helst havde været foruden.

Grace står tilbage med den ubehagelige anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

The Undoing får premiere på HBO Nordic, men premieredatoen er endnu ikke fastlagt.