×
Streaming

Swedish Dicks får en sæson mere

Det kan komme som en overraskelse for de der ikke har set serien men blot læst anmeldelserne, at Viaplays serie om de to umage svenske privatdetektiver i Los Angeles, Swedish Dicks, er blevet forlænget med en sæson. Det var nemlig ikke just roser, der blev strøet ud til første sæson, og den har da også kun opnået en score på 6,5 på IMDB, hvilket for en serie er nærmest katastrofalt. Hos Ekko ender karakteren på 3 ud af 6, og anmelderen mener at serien mangler humoristisk ”pondus i dialogen” – det samme er stort set alle anmeldere enige om, men hos seerne er serien alligevel et hit. Hos Viaplay er der da også generelt tilfredshed med serien, som er den mest sete på tjenesten nogensinde.

– At Viaplays første originale serie er blevet sådan en succes, og nu også bliver distribueret globalt er helt fantastisk, siger Jonas Karlén CEO hos Viaplay.

Solgt til USA

Tidligere på året blev Swedish Dicks netop eksporteret til USA, og det store selskab Lionsgate varetager distributionen på verdensplan. Og nu får Lionsgate altså også en sæson to at sælge løs af. Seriens store trækplaster er formentlig Keanu Reeves, hvis filmkarriere er gået i stå – hans håb er formentlig, at en karriere i serier kan blive redningen for ham ligesom for flere andre tidligere filmstjerner – eksempelvis har Josh Hartnett fået gang i karrieren igen efter hans hovedrolle i serien Penny Dreadful på HBO.

Sæson 2 vil blive indspillet i Los Angeles i foråret 2017 med en planlagt premiere senere i 2017 eksklusivt på Viaplay i hele Norden.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.