Gadgets

Tag til Paradise City med den nye Guns N’ Roses pladespiller fra Pro-ject

Pro-ject fortsætter traditionen med at “style” pladespillere til bestemte bands. Senest Guns N’ Roses.

Har du et godt øje til Guns N’ Roses, vil den seneste pladespiller i Pro-jects såkaldte Artist Collection måske vække begejstring. Til april udsender det østrigske firmaet nemlig denne Guns N’ Roses-stylede pladespiller, der er baseret på den populære Pro-ject Essential II A-model.

Klik for større billede.

Og der er ikke bare tale om en visuel oplevelse, pladespilleren er udrustet med kvalitetskomponenter hele vejen igennem – inklusive en Ortofon OM10 pickup og en 8,6 tommer aluminiums tonearm. Østrigerne lover, at den spiller bedre end mange dyrere pladespillere.

Men det er naturligvis stylingen, der gør modellen her speciel. For første gang har Pro-ject printet grafikken direkte på pladetallerkenen – og Guns N’ Roses ikoniske logo fylder alle 12 tommer. Logoet går også igen på selve chassiset.

Ifølge pressemeddelelsen kommer Guns N’ Roses-pladespilleren til at koste cirka 3.600 kroner, når den kommer på markedet til april.

Smuk tradition

Det er som nævnt langt fra første gang Pro-ject laver en pladespiller, dedikeret til en bestemt kunstner. Tværtimod har firmaet lavet en her serie kaldet Artist Collection – de kan ses her.

I oktober lancerede Pro-ject endda en speciel Beatles-stylet pladespiller i forbindelse med 50-året for udgivelsen af White Album.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.