×
HBO Max

Tag til Westworld med Amazon Echo

Er du den heldige ejer af en Amazon Echo, kan du tage en tur til Westworld og udleve dine drømme i spillet The Maze.

“Alexa, open Westworld”. Har du engelskkundskaberne i orden og en Amazon Echo stående i reolen, så kan du taget et smut til Sweetwater via spillet Westworld: The Maze, der er live på Alexa nu.

The Maze er et stemmestyret hvad-vil-du-nu-gøre-eventyr, hvor dine valg har konsekvenser for historiens gang. Din rolle er som en vært, der netop er ved at opdage, hvad Westworld egentlig er for en størrelse. Målet er at finde ind i den metaforiske labyrint – og for at kunne gøre det, må du spille rollen som vært ved at svare på andre værters spørgsmål om steder, begivenheder og karakterer. Hvert svar bringer dig enten tættere på labyrintens centrum – eller en genstart i Sweetwaters saloon.

Spillet er en kende kort – omkring 20 minutter – til gengæld lægger både Bernard (Jeffrey Wright) og Clementine (Angela Sarafyan) stemmer til egne Westword-karakterer.

Westworld: The Maze skal aktiveres som en skill i Alexa-app’en, hvorefter spillet kan startes ved at sige “Alexa, open Westworld”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.