HBO Nordic

Tilbage til Westworld – her er sæson to-traileren

Robotternes hævn begynder den 22. april. Traileren er et orgie i vold.

Skal man tage den netop slupne trailer til Westworld sæson to for gode varer, så bliver det en brutal omgang. Traileren blev vist under Super Bowl og serien rammer streamingtjenesten den 22. april. Det er første gang i 20 år, at HBO viser en reklame under Super Bowl.

Slutningen af sæson et varslede store ændringer i forlystelsesparken, hvor visse af robotterne – kaldet hosts – fik evne til at føle – og dermed lysten til hævn. Blodtørsten er tydelig i traileren, hvor en flok bissende robotkvæg mejer sikkerhedsvagter ned. I en anden scene tortureres en af ingeniørerne. Og så er der et par glimt af Bernard Lowes (Jeffrey Wright) nye legekammerat – noget der ligner en halvfærdig host, men i live. Tjek billedet herunder.

Westworld
Bernard med ny legekammerat …

Med HBO’s beslutning om at skyde den sidste sæson af Game Of Thrones til 2019, bliver Westworld den store serie på HBO i år. Vi glæder os …

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.