×
TeknologiTophistorie

TDC ruller ’gratis’ fiber ud til 5.300 husstande

5.300 husstande i Hillerød, Aarhus og de københavnske forstæder kan snart koble sig gratis på TDC’s fibernet. Her er adresserne ...

5.300 husstande rundt om i Danmark får i den kommende tid mulighed for at få gratis tilslutning til fiber fra TDC. Teleselskabet fortæller i en pressemeddelelse, at de fortsætter udrulningen af fiber i Aarhus, Hillerød og i en række københavnske forstæder – og det er gratis at blive tilsluttet.

“Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC NETs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning,” skriver TDC.

Helt konkret er det 3.200 husstande i københavnske forstæder, 1.100 husstande i Hillerød og et tusinde hustande i Aarhus og Skejby, der får tilbudet.Her er en oversigt over de forskellige områder:

  • 2.800 husstande i området Brønshøj og Husum
  • 1.000 husstande i Aarhus og Skejby
  • 1.100 husstande i Hillerød
  • 400 husstande i Hvidovre ved Filmbyen

Med en tilslutning til fiber fra TDC Net er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere, fortæller selskabet. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Herunder kan du se hvilke områder, der vil være omfattet af den nye fiberudrulning. Kortet er vejledende. Hos TDC Net kan man tjekke, om en konkret adresse er omfattet af fiberudrulningen. Det er også her, man kan tilmelde sig, hvis man har mulighed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.