×
Fremtidens HjemTophistorie

Tedee smartlåsen kommer til Danmark

Den polske smartlås Tedee er kommet til Danmark, med en fiks MagSafe-lignende oplader og gør-det-selv-kit.

Endnu en spiller melder sig på markedet for intelligente låsesystemer, nemlig polske Tedee, der hævder at levere generation 2.0 af smartlåse. I pressemeddelelsen skrives der, at Teede-låsen er “både mindre og mere sikker end sine konkurrenter”.

Mere interessant er det, at låsen er udrustet med et batteri, der virker i op til seks måneder. Det skal ikke udskiftes, blot genoplades, hvilket nemt kan klares natten over via et medfølgende USB-kabel med et praktisk magnetisk stik.

Selskabet hævder også, at installation af låsen kan foretages uden hjælp fra en låsesmed. Altså, hvis du har en helt almindelig nordisk cylinder (hvor nøglehullet sidder over håndtaget). Du kan selv klare opgraderingen på få minutter med den specialdesignede nordiske adapter, fortælles det.

Derudover indeholder låsen en række andre funktioner:

  • Kontaktløs døråbning. Du skal ikke at tage dine mobil op af lommen. Tedee åbner for dig, når du er tæt nok på til at oprette en forbindelse via Bluetooth. Enten via telefonen eller via Apple Watch.
  • Automatisk dørlåsning. Med denne funktion skal du aldrig igen bekymre dig over, om døren blev låst, da du gik hjemmefra.
  • Fuld kontrol over alle låsens funktioner. Bestem selv, hvem du vil give adgang til dit hus – og i hvilket tidsrum. Du kan dele ud af digitale nøgler, så udvalgte personer kan få adgang, selv om du ikke er hjemme.
  • Historie-log og notifikationer af lås-aktiviteter. Uanset hvor du er i verden, så ved du, hvad der sker med din lås.

Det fremgår desværre ikke, om låsen er kompatibel med Apple HomeKit og/eller Google Assistant, men i nedenstående video kan du se banditten i aktion …

 

Nordisk sæt + bridge (adapter, smartlås, wifi-aktiveret fjernbro og nødvendigt tilbehør i form en USB-lader, mikro USB-laderkabel med en magnetisk adapter og værktøjs-kittet) koster 2.894 kroner. Læs mere hos  tedee.com/da. Klik her for at se en oversigt over vores anmeldelser af andre smartlåse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.