×
ElbilerTophistorie

Tesla hæver priserne på Model Y i Danmark

De billigste varianter af Model Y er blevet sat op i pris.

Salget af Model Y går tydeligvis godt for Tesla. I hvert fald har den amerikanske elbilproducent for anden gang siden februar valgt at hæve priserne på bilen. Men den er stadig væsentlig billigere end den var inden januar måneds vilde prisnedsættelser.

Denne gang er det de to billigste varianter, der er steget i pris. Både den baghjulstrukne udgave og Long Range-udgaven er blevet sat op med 7.500 kroner. Performance-udgaven, der blev sat ned 14. april, er der ikke pillet ved.

Model 3, Model S og Model X holder også priserne.

Model YPris i JanuarPris i AprilNuværende pris
Baghjulstræk450.090 kr.374.990 kr.382.490 kr.
Long Range561.280 kr.433.490 kr.440.990 kr.
Performance630.096 kr.456.496 kr.456.496 kr.
(Kilde: Tesla)

Lignende prisreguleringer er også foretaget på andre markeders blandt andet i Sverige, hvor stigningen er på 11.000 SEK.

Tesla justerer konstant priserne på grundlagt af udbud og efterspørgsel. I marts måned var Model Y den bedst sælgende bil i Danmark overhovedet. Den solgte mere end seks gange så meget, som nummer to på listen.

Der er aldrig tidligere blevet indregistreret så mange eksemplarer af den samme bilmodel på en måned herhjemme.

Læs mere: Model Y går som varmt brød herhjemme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.