×
Gadgets

Tesla Model 3: Forudbestillinger for næsten 50 milliarder på en enkelt dag!

Efter blot en enkelt dag er der allerede – potentielt – solgt over 180.000 af den nye bil, Elon Musk lancerede i går. Dermed ser det ud som om, satset på den billigere elbil er en succes. Prisen for at reservere en bil er 1.000$ – og gennemsnitsprisen for de reserverede biler er 42.000$, hvilket altså samlet set bliver til ca. 7,5 milliarder dollars – eller omkring 50 milliarder kroner. Og det var altså efter 24 timer.

Bjørnen er ikke skudt endnu

Til de flotte tal skal dog siges, at bilerne kun er reserveret og altså ikke købt, og der kan ske rigtigt meget inden bilen er på gaden i 2017. Det skal sammenholdes med, at Tesla kun solgte ca. 10.000 elektriske biler i hele første kvartal sidste år – men det var altså også af den næsten dobbelt så dyre Model S.

Her til aften dansk tid har Elon Musk netop tweetet, at Tesla nu har modtaget 198.000 forudbestillinger – og at man måske skal til at skynde sig, hvis man vil nå at have en Model 3 næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.