fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Tesla Model 3: Ny 2021 version lanceret

Tesla Model 3 har fået en overhaling af de lidt større i den nye 2021 udgave: Elektrisk bagklap og forbedret rækkevidde, blandt andet

Tesla er lidt som Apple; deres modeller ændrer sig ganske langsomt over tid, og der sker sjældent de voldsomme spring på en enkelt generation. Alligevel er der faktisk ganske voldsomme forskelle på en Model S fra 2012 og en fra 2020 – selv om bilens design kun har ændret sig lidt. I år (eller rettere, 2021) bliver dog lidt anderledes, for Model 3 (som vi testede i den første udgave her) har fået sig en relativt stor overhaling.

Vi har samlet nyhederne på den bedstsælgende Tesla herunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Længere rækkevidde

Den nye version af Tesla Model 3 har fået længere rækkevidde over hele linjen. For Standard Range Plus betyder det, at den nu har en rækkevidde på 430 km. hvor den før lå på 409 km. Performance har nu en rækkevidde på 567 km – hvor den før havde 530 km. 40 km. ekstra på rækkevidden er faktisk en ganske betragtelig bid, når man tænker på at der kører ret mange “billige” elbiler rundt med 160 km. rækkevidde.

Elektrisk bagklap

En af de ting der måske kan have irriteret enkelte ejere af de foregående udgaver af Tesla Model 3 er, at den ikke har elektrisk bagklap – men det bliver der altså lavet om på med 2021 udgaven.

Ny midterkonsol

Midterkonsollen har fået et redesign, og rattet har også fået et andet design – og er i øvrigt blevet udstyret med varme. Hvis man ikke var fan af træpanelet i den første udgave, kan man glæde sig over, at det nu er fjernet.

Marginalt hurtigere

Alle tre modeller af bilen er blevet en lille smule hurtigere. Performance er nu helt nede på 3.1 sekunder fra 0 til 100.

Tesla har allerede implementeret de nye ændringer, så hvis du køber en Model 3 nu, får du glæde af de mange forbedringer. Du kan se de forskellige konfigurationer hos Tesla her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button