×
Gadgets

Tesla Power Wall er allerede et hit!

Her, kun kort tid efter Elon Musk stod på scenen og lancerede Teslas nye batteripakke, Tesla Power Wall, til både private og erhverv, ser det ud til, at den karismatiske Elon har et hit på hånden. Bloomberg har estimeret, at der allerede nu er bestilt for over 5 milliarder kroner, hvilket gør det til en kæmpe succes for Tesla og Elon Musk.

Største udrulning nogensinde

Hvis tallet på de 5 mia (ca. 800 millioner dollars) holder vand, er det uden sammenligning den største udrulning af et nyt produkt nogensinde – større end eksempelvis iPhone og Viagra, som i øvrigt ellers har været kendt for at være to af de mest succesfulde lanceringer nogensinde.

Tesla Power Wall forventes lanceret i år i USA og næste år i Danmark, og kommer til at koste omkring 20.000 danske kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.