×
Elbiler

Tesla præsenterer sin elektriske pickup-truck om to uger

I et tweet fortæller Tesla-bossen Elon Musk, at den længe ventede elektriske pickup-truck vil blive lanceret den 21. november.

Tesla er som bekendt et amerikansk firma, og som amerikansk bilproducent skal man have den amerikanske ”nationalbil” pickup-truck i sortimentet. Således har Musk da også i årevis fortalt, at der et en model på tegnebrættet – han kalder den ”cybertruck” og siger, at den ligner noget fra Blade Runner. I dag melder Musk så ud på Twitter, at cybertruck er klar til at blive præsenteret den 21. november. 

Afsløringen vil foregå i Teslas designhovedkvarter i Los Angeles, Californien. Egentlig skulle trucken være vist frem tidligere på året, men i september meddelte Musk, at lanceringen var skubbet til november.

Som sædvanlig har Musk ikke lagt bånd på superlativerne, når han omtalte den nye pickup-truck. Han har blandt andet hævdet, at den har et ”heart-stopping” design med bedre brugbarhed end en Ford F-150 og overlegen ydelse i forhold til en Porsche 911. Billedet øverst er en teaser, som Tesla tidligere har sendt ud.

Sjovt nok er dagen den samme, som Ford – der står bag den mest populære pickup-truck i USA, nemlig F-150 – vil lancere sin første 100 procent eldrevne bil på Los Angeles Auto Show. En bil, der skulle være meget inspireret af klassikeren Ford Mustang.

Ford har allerede meddelt, at der inden for de næste to-tre år vil komme en elektrisk udgave af netop F-150. Bliver interessant at se, hvad Tesla har i ærmet …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.