×
Disney+Tophistorie

The Mandalorian vender tilbage 1. marts

Se traileren til den tredje sæson af The Mandalorian her.

En af de største Star Wars succeser i Disney-perioden vender tilbage den 1. marts. Traileren til den tredje sæson af The Mandalorian havde premiere under pausen af NFL Super Wild Card-kampen mellem Dallas Cowboys og Tampa Bay Buccaneers. Traileren kan ses længere nede på siden.

I tredje sæson er Din Djarin genforenet med Grogu. I mellemtiden kæmper Den Nye Republik for at føre galaksen væk fra dens mørke historie. “Mandalorianeren vil krydse stier med gamle allierede og få nye fjender, mens han og Grogu fortsætter deres rejse sammen,” skriver Disney.

Sæsonen består af otte afsnit. De er er instrueret af blandt andet Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey og Bryce Dallas Howard.

Pedro Pascal er naturligvis tilbage som The Mandalorian. Han kan også ses i en anden aktuel serie, nemlig den meget roste The Last Of Us på HBO. Desuden har The Mandalorian Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow og Giancarlo Esposito i hovedrollerne.

Herunder den nye trailer til serien:

Disney har udsendt ny såkaldt key-art til serien, blandt andet denne poster:

The Mandalorian

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link. Så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret linkHer kan du tegne abonnement på Disney+ 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.