Streaming

Disney klar med første sæson af Star Wars: The Mandalorian

Optagelserne til den første "rigtige" Star Wars tv-serie, The Mandalorian, er overstået og serien får efter planen premiere i løbet af efteråret.

Februar har været en god måned for Star Wars-fans. Først kunne Anthony ‘C3-PO’ Daniels fortælle, at optagelserne til Star Wars IX var ved vejs ende, og seneste har et tweet bekendtgjort, at Disney er færdig med optagelserne til tv-serien The Mandalorian. Den første ikke-animerede tv-serie fra Star Wars-universet.

Ifølge Disney bliver The Mandalorian historien om en dusørjæger i bedste Boba Fett-stil. Den kommet til at foregå mellem Episode 6 og 7, en tid hvor Imperiet er omstyrtet og der endnu ikke er nogen First Order.

Hovedpersonen spilles af Pedro Pascal , som kendes fra Game of Thrones, og desuden medvirker prominente navne som Gina Carano (Deadpool), Nick Nolte (Affliction), Carl Weathers (Predator), Werner Herzog (Grizzly Man), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural) og Omid Abtahi (American Gods).

Produktionen på The Mandalorian begyndte i oktober og serien forventes at få premiere på Disney kommende egen streamingtjeneste, Disney+, senere i år. Så kan vi håbe at Disney+ kommer til Danmark eller at de laver en aftale med en de eksisterende tjenester, så vi også får mulighed for at følge med i serien.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.