×
Streaming

The Office (US) bliver måske genoplivet – men uden Steve Carell

En hel bunke "gamle" tv serier ser ud til at blive genoplivet over de næste sæsoner - deriblandt måske The Office

The Office i den engelske version var en af de allerførste såkaldte “mockumentaries” – altså komedieserier, der havde form som en dokumentar med interviews med hovedpersonerne som en hovedingrediens. Den engelske udgave der havde Ricky Gervais som den fuldstændigt håbløse chef på kontoret blev i den amerikanske version spillet af Steve Carell, der efter manges mening gjorde det endnu bedre end Gervais. The Office kørte fra 2005 til 2013 – men de sidste par sæsoner var uden Carell. Nu overvejer NBC så at tage serien op på ny.

Ingen Carell

Desværre går rygterne på, at hverken Steve Carell eller John Krasinski der spillede Jim – en anden hovedrolle – vil få tid (eller have lyst) til at være med i den nye udgave af serien, hvis rygterne holder vand. Der er dog andre af de kendte figurer fra serien, der ikke har haft helt så travlt siden 2013 – og de kunne meget vel fristes til at være med til at genoplive deres roller i The Office.

Premiere næste år

The Office i den rebootede udgave ventes at blive produceret i første halvdel af næste år – og altså have premiere i efterårssæsonen 2018 eller forårssæsonen 2019. I år har vi allerede set en reboot af Will & Grace, og der går også rygter om at The West Wing og 30 Rock begge kunne være under overvejelse til at blive genoplivet i løbet af 2018.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.