×
Gadgets

Thunderbolt smelter sammen med USB C

Apple var nogle af de første til at bruge den nye USB C standard i deres MacBook, der nu er et par måneder gammel. (Læs vores anmeldelse her.) De har imidlertid fået en del kritik for, at de er meget hurtige til at adaptere en standard, der ikke er andre, der har taget i brug – og at det derfor kan være svært at finde tilbehør til den nye MacBook.

Nu lader det så til, at Intel kommer Apple til undsætning med deres nye Thunderbolt standard – en standard, Apple også har været fortalere for. Den nyeste udgave af Thunderbolt skifter nemlig til at bruge samme stik som USB C – og dermed vil det forhåbentlig være slut med at skulle forholde sig til to standarder, ligesom der ikke længere vil være et rod af indgange på siden af computeren.

Samtidig får Thunderbolt 3, som den nye standard hedder, ekstra fart på, og er dobbelt så hurtig som Thunderbolt 2 – hele 40 Gbps.
Nu venter vi bare på, at resten af branchen også skifter til USB C, så vi kan se nogle produkter på gaden.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.