Gadgets

Toptunet Mac Pro koster en halv million kroner

Apple har åbnet for forudbestillngerne af sin nye stationære computer, Mac Pro. Med bedst mulig konfiguration koster den knapt en halv million. Uden skærm.

Hvad vil du helst have en Mac Pro computer eller en Tesla Model 3 Long Range? Prisen er stort set den samme, nemlig 450.000 kroner. Knapt en halv million. Og så er computeren forresten uden skærm. Den koster 50.000 kroner yderligere.

Apple åbnede tirsdag for forudbestillinger af sin splinternye arbejdshest Mac Pro, der, som prislappen antyder, ikke er beregnet til at tjekke mails men til seriøse talknuser-opgaver. Såsom videoredigering. I sin grundform koster Mac Pro’en en bagatel af 49.999 kroner, men vil du have den med bedst mulig konfiguration kommer prislappen lige op over 450.000 kroner. Hertil kommer software. Og skærm.

Vil du have Apples eget Pro Display XDR med i handlen, må du lægge mindst 43.000 mere på disken. Det er for udgaven med standardglas. Vil du have udgaven hvor glasset har nanotekstur koster den i stedet 50.000 kroner. Hertil kommer en såkaldt Pro Stand til 8.700 kroner, som er nødvendig, hvis skærmen skal stå på et skrivebord. Du kan også nøjes med den skrabede model; et vægophæng til skærmen – så slipper du med at betale 1.700 kroner ekstra.

Et kig indenfor i Mac Pro.

Så kan du også blære dig med en maskine med en 28-core Intel Xeon W-processor med turboboost på op til 4,4 GHz, 1,5 TB RAM, to grafikkort af typen Radeon Pro Vega II Duo, 4 GB harddiskplads og et Apple Afterburner-kort, der aflaster processoren samt en ramme i rustfrit stål med hjul. Samlet pris i denne konfiguration: 450.759 kroner.

En Tesla Model 3 Long Range står til sammenligning til 449.900 kroner. Jeg er næsten sikker på, at du kan forhandle måtter og vinterdæk med gratis, hvis du betaler kontant …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.