×
Gadgets

Verdens tyndeste bærbare – og det er ikke en Mac

Det er næsten ironisk, at Apple bygger sit nye rumskibslignende hovedkvarter på en grund, som tidligere var ejet af Hewlett-Packard. Ny tid, ny dagsorden. Men HP er endnu ikke slået helt af pinden. Under New York Times International Luxury Conference har HP præsenteret intet mindre end verdens tyndeste bærbare computer; HP Spectre 13.

Med en tykkelse på bare 10,4 millimeter kunne man foranlediges til at tro, at maskinen er blodfattig, men det er den ikke. Den er udrustet med Intels hurtige Core i5 eller i7-processorer. Normalt bruges de knapt så kraftige mobile M-processorer i en type maskine som denne. Spectre har desuden tre USB-C-stik, B&O-højttalere, en 13 tommer 1080p IPS-skærm, et tastatur i fuld størrelse og et batteri, der kan drive hele maskineriet i op til 9,5 timer.

Spectre er seneste resultat af et samarbejde med designerne Tord Boontje og Jess Hannah og det er bestemt ikke tilfældigt, at maskinen blev lanceret under New York Times International Luxury Conference.

“I dag ser forbrugere tech som værende en del af deres livsstil – og derfor er det også afgørende, at tech-produkter passer ind i deres personlige stil,” udtaler Louis Perron, der er leder for HP’s forbrugerproduktsafdeling, i pressemeddelelsen.

Vægten på Spectre 13 holdes nede på bare 1,1 kilo takket være CBC-fræset aluminium og en bund af kulfiber. Et aktiv kølesystem sørger for, at maskinen ikke koger lårene. Prisen? Den starter ved 11.999 kroner. Skønhed har sin pris.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.