×
HBO MaxStreaming

Verdenskrigen kommer endelig til Westeros

Så er den officielle trailer til syvende sæson af Game of Thrones klar, og det ser sort ud for de fleste.

Ikke mindst Cersei Lannister, der godt nok har fået placeret sig selv på Jerntronen, men som er truet af fjender fra alle sider. Daenerys er på vej med sin hær af Dothraki, drager, lejesoldater og Ironborn fra syd, øst og vest og i Norden kan Jon Snow atter kalde sig King of the North og ruste sig til det forestående slag mod The White Walkers.

De hidtil største slag og hære

Vi kan ikke spå om, hvad der kommer til at ske, da serien har overhalet bogforlaget, men traileren lokker i hvert fald med episke slag, der godt kunne se ud til at blive større en nogen, vi har set før.

Men som Davos Seaworth siger: “Hvis vi ikke kan lægge vores fjendskaber til side og stå sammen, så er det lige meget, hvis skelet sidder på Jerntronen.”

Syvende og næstsidste sæson af Game of Thrones bliver kun på syv episoder og starter 17. juni.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.