×
HBO MaxStreaming

Vinteren er her – ny Game of Thrones trailer

Syvende og næstsidste sæson af Game of Thrones er under en måned væk, så det er tid for endnu en trailer, der ikke afslører særlig meget andet end vores mange hovedpersoner, der stålsat gør klar til de konfrontationer, vi ved må komme.

Sæsonstart den 17. juli.

Traileren løfter lidt af sløret for hvem, hvad, hvor og hvordan – det ser ud til, at den kommende krigs mange sider ramler sammen i Westeros, hvor vi ser både Dothraki, Ironborn og Daenerys komme i land med, hvad der efterhånden er fuldvoksne drager. Og mod nord spidser det til i kampen mod den kommende vinter og The White Walkers.

Masser af løfter men ingen spoilers

Men traileren er blottet for de vilde spoilers og giver kun små glimt af ting og slag, vi jo nok havde regnet ud, ville komme. Og typisk ser vi kun et par sekunder af den scene, der kommer lige inden, det bliver virkelig episk.

Du kan se traileren ovenfor, mens du venter på den kommende korte sæson af Game of Thrones.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.