×
Gadgets

Volkswagen er klar med CarPlay

Vi har hørt og læst om Apples CarPlay-integration i biler i flere år, men nu lader der endelig til at ske noget konkret. Tyske Volkswagen har meldt ud, at der kommer CarPlay i stort set samtlige 2016-modeller – og de er på vej ud til forhandlerne i disse uger. Det kan lade sig gøre, fordi modellerne er udstyret med tyskernes nye MIB II infotainment-system, der ikke alene understøtter CarPlay men også Android Auto og MirrorLink.

Volkswagen har også tilføjet deres egen Car-Net app-pakke, der inkluderer en række forskellige funktioner. Eksempelvis fjernbetjening af lås, horn og lygter, automatiske beskeder ved ulykke og et system, der kan lokalisere bilen, hvis den bliver stjålet. Derudover kan man monitorere bilens systemer.

Der er fire forskellige MIB II-systemer og det er kun de største, der understøtter CarPlay og Android Auto. Golf R og Tiguan-modellerne med MIB II er allerede kørt ud i forhandlernes showrooms, hvor de kan ses året ud.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.