ElbilerTophistorie

Faceliftet Volkswagen ID.3 og GTX-model kommer i 2023

Ifølge en talsperson fra Volkswagen kommer der en faceliftet udgave af ID.3, samt en hurtig GTX-model i 2023.

Nu ser det endelig ud til, at der er en ID.3 GTX-model på vej, Den kommende Volkswagen ID.3 GTX lyder til at være baseret på ID.X prototypen, der blev fremvist forrige år.

Når GTX-modellen lander, bliver den dog ikke bygget på den nuværende ID.3, men i stedet en faceliftet udgave, som kommer næste år. Ifølge Motor1, kom oplysningerne frem for nylig af talsmand fra Volkswagen, Martin Hube, under et arrangement i Østrig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Yderligere tekniske specifikationer eller detaljer om Volkswagen ID.3 GTX er dog ikke blev afsløret.

To motorer og firehjulstræk

Hvad der dog er sikkert, er at ID.3 GTX får 2 motorer og firehjulstræk, ligesom ID.4 GTX og ID.5 GTX. De to elmotorer i den større ID.4 GTX og ID.5 GTX leverer 299 hestekræfter, hvilket ID.3 GTX nok også ender med at få.

Såfremt ID.3 GTX får samme antal hestekræfter som storebrødrene, burde accelerationen være endnu hurtigere, grundet den lavere vægt. ID.4- og ID.5 GTX er opgivet til 6.2 sekunder 0-100 km/t. Derfor burde ID.3’eren kunne nå det på under 6 sekunder.

Præcis hvornår i 2023 den faceliftede Volkswagen ID.3 og GTX-modellen kommer, er endnu uklart. Forhåbentligt kommer der mere information i løbet af året.

Læs også: Ny entry-level Polestar 2 med længere rækkevidde er landet

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.