ElbilerTophistorie

Volkswagen giver smugkig på opgraderet ID.3

Volkswagen præsenterer i foråret 2023 en opgraderet ID.3, men er allerede klar med et smugkig.

Volkswagen præsenterer i foråret 2023 en opgraderet ID.3, der bliver næste kapitel i Volkswagens elektriske ID.-familie. Ifølge VW løftes kvalitet og design til nyt niveau: Volkswagen har lyttet til sine kunder og implementeret mange af deres input i den faceliftede ID.3.

Netop kvaliteten på materialerne var en af de kritikpunkter, der ramte den nuværende ID.3.

– Den nye ID.3 vil stå som bevis på, at vi er dedikeret til kvalitet, design og bæredygtighed. Designet fremstår mere modent, og vi har opgraderet materialerne i interiøret, siger Imelda Labbé. Hun er medlem af Volkswagens bestyrelse med ansvar for salg, marketing og eftersalg.

Den nye ID.3 er udstyret med den nyeste generation af software, som er i stand til at modtage over-the-air-opdateringer. Derudover er standardudstyret opgraderet og omfatter nu en 12” touchskærm (30,5 centimeter), et udtageligt bagagerumsgulv og en midterkonsol med to kopholdere.

Funktioner som Plug & Charge og den intelligente e-ruteplanlægning i navigationssystemet gør opladning i den nye ID.3 endnu mere bekvem. Volkswagen bruger den nyeste generation af assistentsystemer i ID.3 såsom Travel Assist med swarmdata og Park Assist Plus med hukommelsesfunktion.

Den opgraderet ID.3 har premiere til foråret og forventes introduceret i løbet af sommeren 2023.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.