ElbilerTophistorie

Volkswagen klar med priser på ID.5

Med en startpris på 385.000 kroner bliver Volkswagen ID.5 ikke meget dyrere end den populære ID.4. Leveringerne skal starte til foråret.

Volkswagen ID.5 blive den tredje VW i ID-serien, der kører ud på dansk asfalt. Det sker i løbet af foråtet. I starten af november afslørede Volkswagen alt om den nye model – på nær de danske priser. Men de er også klar nu, her knapt en måned senere.

Ikke overraskende bliver startprisen meget lig “tvillingen” ID.4. De to modeller minder i høj grad om hinanden, men hvor ID.4 er en SUV, fremstår ID.5’eren som en crossover coupé-variant.

Som vi tidligere har fortalt kommer der tre motorvarianter til Danmark, hvoraf den største er GTX-varianten. Der er kommet priser på alle tre varianter:

ModelRækkeviddeMotorPris
ID.5 Pro514 km (WLTP)174 hk384.995 kr.
ID.5 Pro Performance514 km (WLTP)204 hk394.995 kr.
ID.5 GTX488 km (WLTP)299 hk429.995 kr.

Til sammenligning starter prisen for en ID.4 med samme motor- og batteristørrelse 369.995 kroner. Fordelen ved ID.5 er dog, at ladeeffekten er højere; 135 kW mod ID.4’erens 125 kW. Hvad det præcis betyder ved ladestikket er svært at sige, men selv minutter tæller 😉

Volkswagen ID.5
Forskellen mellem ID.4 (tv) og ID.5 er til at overse. Det er prisforskellen også (foto: Volkswagen AG)

Som det er blevet så populært blandt de tyske bilfabrikanter, er de naturligvis masser af udstyrsapakker, man kan lægge oven i startprisen. I alle tre varianter er Komfortpakken standardudstyr. Alt andet skal tilkøbes.

Komfortpakken rummer Climatronic klimaanlæg med 2 zoner og Air Care. Forrude opvarmelig, lyddæmpet og infrarød reflekterende. Forsæder med indstillelig varme. 2 USB-C indgange for og 2 USB-C ladestik bag, samt multifunktionslæderrat med varme.

Prislister med oversigt over ekstra udstyrspakker kan hentes på Volkswagens danske hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.