ElbilerTophistorie

Volkswagen ID.5 kommer snart – men (også) kun i Europa

Volkswagen ID.5 er på trapperne og bliver lanceret næste år. Men ikke nær så bredt som ID.4.

Volkswagen er godt igang med at udrulle deres ID.-serie af elektriske biler. Vi har for nyligt testet (og rost) ID.3 – se testen her – og ID.4 er også meget tæt på lancering og har allerede fået danske priser. Men for nylig er der sluppet billeder ud, der skulle forestille at være den nye Volkswagen ID.5, en noget større SUV end ID.4, og den skulle også komme allerede i løbet af næste år. Men ifølge Thomas Ulbrich, der er bestyrelsesmedlem i den gruppe under Volkswagen der står for elektrificering, så kommer bilen kun i Europa.

For tidligt

Thomas Ulbrich siger i et interview med Automobilwoche at den kommende ID.5 ikke bliver lanceret globalt – ligesom ID.4 – men kun bliver produceret og lanceret i Europa. Han kommer ikke med yderligere forklaring, andet end at “det ville være for tidligt, og er derfor ikke planlagt.”

Bygget på MEB platformen

Der er endnu kun meget få detaljer ude om den kommende bil – det eneste vi ved er, at den bliver en klasse større end ID.4 – og så at den bliver bygget på Volkswagen gruppens MEB-platform, der både er grundlaget for ID.3, ID.4 og en lille hær af biler fra gruppens andre mærker.

Der er altså ikke meget nyt, men der er dog som sagt sluppet billeder ud af den nye Volkswagen ID.5. Du kan se dem i galleriet her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.