GadgetsTophistorie

Weber elgrill lover smag af røgflis

Weber Lumin er en elgrill, der lover, at bøffer og grøntsager stadig får den samme autentiske og grillede smag som altid.

Weber har nyheder til byfolket. Weber Lumin er en elgrill, der skal gøre det nemmere for folk i lejligheder at lave mad udendørs. Til trods for en iboende skepsis i markedet om, hvorvidt man reelt kan få den gode grillsmag frem ved brugen af en elgrill, kan Weber berolige med, at bøffer og grøntsager stadig får den samme autentiske og grillede smag som altid.

Grillen giver nemlig grøntsager og kød “en fyldig og rig røgsmag” gennem en røgfunktion med røgflis.

Derudover skal grillen blot tilsluttes en stikkontakt. Dermed er man altså fri for at skulle slæbe på kul og gasflasker når der skal afholdes grillarrangementer.   

”Vi har gjort os umage for at skabe en grill, som med dens mange funktioner, både henvender sig til folk der elsker at nørde grillmadlavning. Men også til folk som bare gerne vil stege et par bøffer og nogle grøntsager. Det skal være sjovt at lave mad, og det er det med Lumin,” lover Andreas Thorén, Marketing Manager for Weber.

Læs også: iNPUTs anmeldelse af Weber Pulse 2000.

Blandt andet har designerne sørget for, at Weber Lumin har fået en opvaskemaskine-venlig grillrist.

Weber lover også, at Lumin kan ramme temperaturer højere end 315 °C på blot 15 minutter, så man hurtigt kan blive klar til at stege bøffer eller bage pizza ved høj varme.

Der er endnu ikke offentliggjort en pris på Lumin. Den kan købes på Webers hjemmeside fra næste uge, oplyses det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.