×
Gadgets

Opdateret: WWDC: Apple lancerer ny iPad Pro

Rygterne talte sandt; Apple er klar med en ny iPad – med en 10,5″ skærm. Den nye iPad Pro er dog ikke meget større end den gamle 9,7″ alligevel fordi det er lykkedes Apple at gøre kanten omkring iPad’ens skærm mindre.

Ny skærm med HDR

Den nye iPad har fået nye skærme, som dog ikke er LED som det ventes den nye iPhone 8 får – men der er alligevel kræset for skærmen, for Apple har raffineret skærmen alligevel. Eksempelvis understøtter skærmen nu HDR og har en opdateringsfrekvens på 120 Hz, hvilket ifølge Apple vil give en meget mere flydende oplevelse.

Ny Apple Pencil

Den nye iPad bliver akkompagneret af en ny version af Apple Pencil, Apples “nørdfinger”, der skulle være endnu mere præcis end den foregående – og den er ret præcis. (Læs vores anmeldelse af den “gamle” iPad pro her.) Den nye pen har fået navnet Apple Pencil 2.

Hurtigere end nogensinde

Den nye iPad har fået et boost på hastigheden også, og den nye processor i iPad Pro 10,5″ har fået navnet A10X – og er en videreudvikling af A10 processoren, der kom med iPhone 7. Den nye processor kan levere 40% hurtigere grafik.

Masser af forbedringer til iPad i iOS11

Du har sikkert allerede læst vores artikel om iOS11, men iPad får ekstra nye funktioner med det nye styresystem. Især er det interessant at der kommer et reelt filsystem til iPad. Derudover bliver “drag and drop” standard over hele systemet, så du kan tage fat i eksempelvis billeder i én app og hive den over i en anden. Der er også blevet plads til en helt ny app switcher, så du får lettere ved at skifte imellem apps – og drag/droppe filer rundt imellem apps.

 

UPDATE:

Priser og tilgængelighed
• 10,5″ iPad Pro fås i sølv, spacegrey, guld og rosaguld til priser fra 5.599 kr. for 64GB-modellen med Wi-Fi og 6.799 kr. for 64GB Wi-Fi + Cellular-modellen. 12,9″ iPad Pro fås i sølv, spacegrey og guld til priser fra 6.999 kr. for 64GB-modellen med Wi-Fi og 8.199 kr. for 64GB Wi-Fi + Cellular-modellen.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.