GadgetsTophistorie

Xiaomi 12-serien lanceres globalt den 15. marts

Xiaomi har udmeldt at de afholder et online event den 15 marts, hvor 12-serien bliver lanceret globalt.

Det er efterhånden et stykke tid siden at Xiaomis 12-serie blev afsløret, hvilket var i slutningen af 2021. Telefonerne landede på det kinesiske marked få dage efter, hvor virksomheden blot udmeldte, at der ville komme mere information om en global lancering senere.

Læs mere om dette her: Xiaomi klar med to nye flagskibstelefoner: Xiaomi 12 og 12 Pro.

Nu har vi altså endelig datoen på hvornår Xiaomi 12 og 12 Pro introduceres på det globale marked, derved også Danmark. Hvorvidt det lidt billigere flagskib 12X også bliver lanceret globalt, er endnu uvist. Xiaomi 12 Ultra ventes desuden at lande senere på året.

Invitation til den globale lancering af Xiaomi 12-serien

Priser?

De internationale priser på de to kommende telefoner fra Xiaomi, kendes endnu ikke. Et nyt rygte hævder dog at priserne i Europa bliver på omtrent 899 euro for Xiaomi 12 og 1.099 euro for 12 Pro. Såfremt disse priser holder vand, er de forholdsvis høje, sammenlignet med konkurrenterne.

Læs også: LG præsenterer 48″ 4K 120 Hz OLED gaming skærm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.